[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Serbia këndon këngën e Remzie Osmanit, Salvini bën simbolin e ShqiponjësShumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer me siglën hyrëse dhe baletin e emisionit “Stop. Një qytetare serbe është filmuar në automjetin e saj, duke kënduar këngën e Remzie Osmanit.

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Brendshëm italian Matteo Salvini është shfaqur në një foto duke bërë shenjën e shqiponjës.

Menu Title