[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Serbia dëshiron t’i zgjidhë problemet me Kroacinë si me Kosovën e Bosnjën”Ministri serb i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq ka deklaruar se Serbia dëshiron t’i zgjidhë mospajtimet me Kroacinë “në mënyrë politike e diplomatike”, ashtiu siç bën Beogradi me Prishtinën dhe Sarajevën.

Daçiq për gazetën e Lubjanës dnevnik ka thënë se Kroacia duhet të distancohet nga “ dukuritë e rehabilitimit të ustashëve dhe të NDH-së “.

Menu Title