[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Serbi bëhen copa deputetë e ministra, pamje nga vendi i ngjarjesLideri i lëvizjes opozitare Dveri, Boshko Obradoviç i shoqëruar nga disa deputetë dhe përkrahës sot bllokoi hyrjen e Parlamentit të Serbisë dhe për një moment sulmuan deputetë nga shumica në pushtet të cilët po tentonin të futeshin në Parlament.

Menu Title