.
×

Seks të shfrenuar, drogë dhe alkool, kjo është panorama e qytetit të ri ukrainas (Foto)Slavutych quhet qyteti i ri i krijuar enkas për banorët e Çernobilit në Ukrainë, të cilët u vendosën në këtë qytet pas shkatërrimit katastrofik dhe shpërthimit të bombës bërthamore.

Në këtë qytet vetëm gjatë viteve të fundit kanë ndërruar jetë më shumë njerëz se sa nga aksidenti katastrofik i vitit 1986. Seks të shfrenuar, drogë dhe alkool, kjo është panorama e qytetit të ri ukrainas.

Fotografi zviceran Niels Ackermann kaloi tri vite me një grup miqsh të rinj për të shënuar 30 vjetorin e katastrofës së Çernobilit në vitin 2016. Sipas tij, më shumë njerëz kanë vdekur nga abuzimi me drogën dhe alkoolin se sa nga radioaktiviteti.

2-593-505-25-16-23-1