[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Së shpejti një befasi e madhe në Gjilan, superkompleksi “Wordl kids” 

Nje superkompleks ideal për familjarë dhe fëmijë, lodra pafund, unike dhe te paperseritshme.
Organizime mbrensëlënës dhe që do të ju dhurojë kënaqëai për të gjithë vizitorë, ky kompleks do të jetë një botë magjike për të gjithë.
Nëse jeni duke kërkuar diçka të veçantë, së shpejti në qytetin e Gjilanit, “WORLD KIDS “, atë mund ta gjeni në kilometrin e parë Gjilan – Ferizaj, më saktësisht në hyrje të fshatit Livoçë

Menu Title