.
×

Sa shumë është rritur djali i Afërdita Demakut nuk mund ta besoni (Foto)Afërdita Demaku është njëra ndër këngëtaret tona e cila këndon këngë popullore, shkruan “Kosovarja”.

 

 

Në pamje Afërdita duket shumë e re, mirëpo nëse marrim dhe e krahasojmë atë me djalin e saj, duket se ka një moshë të caktuar. Apo, ndoshta ajo është martuar shumë e re dhe djali iu ka rritur e iu ka bërë pothuajse për martesë. Në këtë foto që do i shihni nënë e bir, duket se djali i Afërditës ka trashëguar pamjen e së ëmës.

Edhe pse ende duket i ri, mund të besojmë se po t’i hyj rrugës së muzikës, ai do të pëlqehej por sikurse e ëma.