[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sa paguhet gjithë stafi teknik i zgjedhjeve?-32018 sekonda më parëËshtë dita 11 që disa nga punëtorët kanë filluar punën në QNR.Aty janë angazhuar rreth 700 persona. Paga ditore është 22 euro.

Ata që kanë bartur materialin zgjedhor, numëruesit e votave dhe komisionerët paguhen nga KQZ-ja me shuma të caktuara.

Menu Title