.
×

Sa ndryshe duket ish-presidentja Atifete Jahjaga, nuk do ta njihni (Foto)Blerina Kllokoqi-Rugova, ne një event të veçantë ka shënuar 10-vjetorin e brenditë të saj në tregun e Kosovës. Ish-presidentja Atifete Jahjaga, e cila njihet edhe si dashamirëse e kreacioneve të Blerina Kllokoqi-Rugovës, ka qenë e ftuar në këtë event.

Ish-presidentja e Kosovës, në këtë mbrëmje është shfaqur plotë elegancë si asnjëherë më parë dhe dukej mjaft e bukur. Ajo ishte e veshur me ngjyrë lejla, e cila e karakterizoj ish presidenten në eventin e kreatores kosovare.

Përndryshe ish-presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga së fundi ka qenë mjaft e angazhuar për ligjin e viktimave të dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë, ku për këtë cështje ka zhvilluar takime të shumta mbrenda dhe jashtë vendit, Ajo aktualisht nuk është e angazhuar në një post politik.