[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rusja vesh fanellën e kombëtares së KosovësSvetlana vesh fanellën e kombëtares së Kosovës. Nuk është serbe po është ruse dhe shteti i saj, Rusia, nuk e ka njohur shtetin e Reoublikës së Kosovës.

Svetlana nuk e ka pasur problem ta vesh fanellën e Kosovës dhe ka bërë një fotografi me kampionin e botër për veteran Anton Cena, reprezentuesin tonë.

“Ambasador nuk caktohesh sipas detyrës po rezultatet të ngrisin në nivel të ambasadorit. Mikja ime ruse Svetlana dhe kinezi Gao Hongvei tk veshur ne fanella me simbole të Kosovës mbas incidentit diplomatik që ndodhi në këto gara botërore në Chengdu të Kinës.

 

Menu Title