[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rugova e donte fotografinë, e pëlqente plisinBotapress 21 Janar -Ka bërë me mijëra foto. Por, Adnan Ruhani, fotograf shumë-vjeçar, flet me më krenari për disa që i cilëson me të veçanta. Ato janë fotografitë që ia kë bërë presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Kur kujton punën me të qysh prej viteve 90-ta, Ruhani tregon se ish presidenti i donte shumë fotografitë, raporton T7.

Ruhani, që ka punuar gjatë me Rugovën, tregon se ish presidenti në mesin e shumë fotografive, i kishte dashur dy më së shumti.

Ai kishte menduar se do të vazhdojë gjatë punën me presidentin, pa dashur të besonte se vdekja një ditë do ta merrte idolin e tij.

Ditën e vdekjes së Rugovës, e kujton Sali Cacaj, ish-shef i protokollit të presidentit të Kosovës.

Trembëdhjetë vjet pas, nderimi për Rugoven vazhdon.

Presidenti Rugova ka vdekur më 21 janar të vitit 2006, ku u varros me nderime të larta shtetërore dhe ushtarake.

Menu Title