[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Rroftë shkau” – dalin video tjera të dy radikalëve të Shqipërisë kundër myslimanëve kosovarëOfendimet e dy radikalëve, Anton Zefi dhe Luigj Marku të cilët tashmë janë duke u hetuar edhe nga Policia e Shqipërisë kanë vazhduar me ofendimet dhe sharjet e tyre ndaj myslimanëve,

Në disa video të reja të cilat i ka publikuar Insajderi, Luigj Marku dëgjohet duke sharë myslimanët dhe duke thënë “rrnoft shkua”.

“Do i q*** ropt myslimanëve, ropt do t’ia shkërdhejmë, ju dektë në atë vorr, rroft shkau, rroft Izraeli doktori i vërtet i myslimanëve”, dëgjohet duke thënë Luigj Marku.

Ndërsa ofendimet e Anton Zefit janë më të rënda ai shanë në gjuhën shqipe dhe serbe duke thënë se do t’ia vëmë kryqin në ballë.

“Anton Zefi i dërguari i perëndisë për me ju q*** nanën myslimanëve të Shqipërisë. U ta q*** motrën, kryqin në ballë do ta mbajë. Ta q*** mallamajkën. Merre incizoje qoje tek milicia”, dëgjohet në këto video Anton Zefi.

VIDEO1

VIDEO2

Menu Title