[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rrihen pasi bënë seks pa u martuar, burrit alivanosetDisa fotografi janë postuar nga Indonezia, ku shihet se si një burrë bie pa ndjenja në tokë pasi është rrahur me kamxhik.

]An Acehnese man collapses as he was getting caned by a religious officer, for spending time in close proximity with a woman who is not his wife, which is against Sharia law, in Banda Aceh on February 27, 2017. Aceh is the only province in the world's most populous Muslim-majority country that imposes sharia law. People can face floggings for a range of offences -- from gambling, to drinking alcohol, to gay sex. / AFP PHOTO / CHAIDEER MAHYUDDINCHAIDEER MAHYUDDIN/AFP/Getty Images

Ai ishte dënuar pasi ka shkelur ligjin fetar të Sheriatit, duke kryer marrëdhënie seksuale jashtë martesore, transmeton Klan Kosova.

epa05818202 An Acehnese man is whipped in front of the public for violating sharia law in Banda Aceh, Indonesia, 27 February 2017. The man was whipped for having a sex outside of marriage. Aceh is the only one province in Indonesia which has implemented sharia law, which bans sexual contact between men and women who are not married. Whipping is one form of punishment imposed in Aceh for violating Islamic sharia law.  EPA/HOTLI SIMANJUNTAK

Burri më pas është larguar nga skena ku po rrihej jashtë oborrit të një xhamie në provincën Aceh.

Bashkë me të ishte dënuar edhe gruaja me të cilën kishte pasur seks, e cila ishte ulur në gjunjë dhe rrihej me kamxhik.

epa05818204 An Acehnese woman is whipped in front of the public for violating sharia law in Banda Aceh, Indonesia, 27 February 2017. The woman was whipped for having a sex outside of marriage. Aceh is the only one province in Indonesia which has implemented sharia law, which bans sexual contact between men and women who are not married. Whipping is one form of punishment imposed in Aceh for violating Islamic sharia law. EPA/HOTLI SIMANJUNTAK

Menu Title