.
×

Rozana bëhet për spitalRozana Radi duket se do ta lë në mes garen në “Dance with me”, pasi aktorja dhe këngëtarja e njohur shqiptare e ka thyer këmben.

Rozi, tashmë ka marr trajtimin mjeksor dhe siç shihet ajo mund të ecë vetëm me ndihmen e peterices.

Kjo, padyshim e ka mërzitur, pasi ajo kishte shumë ambicie në vallëzim dhe shumë projekte në agjendë.