[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rita Ora dyfishon pasurinë e saj brenda vitit, tani xhirollogaria e saj numëron 13 milionë dollarëRita Ora ka dyfishuar pasurinë e saj në një vit, me para të gatshme në kompanitë e saj prej mbi 13 milionë dollarë.Shifrat e reja për këngëtaren me talent biznesi zbulojnë se në hapësirën prej 12 muajsh, të ardhurat e kombinuara në brendet e saj u rrit nga 6 milionë dollarë në mbi 13 milionë dollarë.Ajo fitoi paratë falë një përzierje fitimprurëse të muzikës, marrëveshjeve të reklamave dhe investimeve në pronë.

Kjo përfshin paratë në Rora Properties si dhe Ora Multi Services dhe Ora Live, që merren me muzikën dhe performancën e saj, përfshirë këtu edhe turneun e saj evropian 2018.Rita, aktualisht paneliste në spektaklin e ITV The Masked Singer, ka zbarkuar gjithashtu një varg aprovimesh dhe marrëveshjesh reklamash që kur ajo u bë e famshme në vitin 2012, me pëlqimet e Coca-Cola, Rimmel dhe Adidas e cila është e sigurt se do të ketë ndihmuar në rritjen e bilancit e xhiro llogarisë së saj.Burimi: Dailymail.co.uk

Menu Title