.
×

Revista gjermane shkruan për pasanikët shqiptarë: Në Tiranë ekzistojnë dy kategori të tyreShqipëria është vendi më i varfër në Europë, por kjo nuk prek fëmijët e të pasurve, të cilët nuk ngurrojnë të reklamojnë jetën e tyre super luksoze në Instagram.

Kësaj here është revista gjermane “JWD”, e cila i ka kushtuar një artikull jetës së fëmijëve të pasur të Shqipërisë, të cilët reklamohen nga faqja e Instagrama “Rich Kids Tirana”.

Në versionin online të gazetës shkruhet:

Ata janë të pasur – ose të paktën kështu pretendojnë – dhe pasqyrojnë ato që kanë nën zotërim. Në faqene “RichKidsTirana” luhet një ligë kampionësh ku secili reklamon veten. Administratori anonim i kësaj faqeje merr 50 euro për postimin e një fotoje të një personi të pasur.

Në Tiranë ekzistojnë dy kategori:

1.Showmen-Janë budallenjtë që blejnë një makinë më shtrenjtë se sa një banesë, vetëm për t’u mburrur.

2.Rich Crazy-Janë super të pasurit që nuk kursehen në asgjë.”

Më poshtë video e postuar nga revista gjermane JWD:

Video