.
×

Revista Egjiptiane Al Ahram Arabiya kopertinë për Erdoganin: DJALLIEl Ahram Arabiya me qendër në Egjipt, e cilia shpërndahet pothuajse në të gjithë gjeografinë arabe, për këtë javë ka zgjedhur të ketë në kopertinë e saj karikaturën e presidentit të Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, me titull “DJALLI”.

Revista Al-Ahram Alarabiya ia kushtoi të gjithë kopertinën këtë javë kreut të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim, Presidentit Rexhep Tajip Erdogan. Revista, e cila doli me kopertinën “DJALLI”,  deklaroi se ai është i përfshirë në shumë aktivitete kriminale, që nga tregtia e armëve dhe deri tek korrupsioni.

El Ahram Arabiya me qendër në Egjipt, e cila shpërndahet pothuajse në të gjithë gjeografinë arabe, kishte karikaturën e Erdogan duke i përngjarë Presidentin Bashar al-Assad, i cili vrau qindra mijëra njerëz në Siri./Botapress/