.
×

Reperi Gold Ag i kushton vargje nënës së Ramush HaradinajtGold AG, kësaj radhe i shkruan disa vargje për nënën e kryeministrit në largim, Ramush Haradinajt. Kryeministri në largim, Ramush Haradinaj, sot udhëtoi për në Hagë ku do të intervistohet nga Dhomat e Posaçme të Gjykatës Speciale.

Përmes një postimi në Instagram, reperi Gold Ag, ka shkruar disa vargje për nënën e Haradinajt, me rastin e udhëtimit të tij për në Hagë.

“Një brengë e madhe Për ty nana Rukë kësaj rradhe, Shumë Luana linde u bë plot katundi Por dhimbjen dhe lotin krenaria ta mundi, Plagët e lirisë përgjys’ zemrën ta ndanë Fjala borxh s’do t’ishte po mos t’ishte fjala nanë, Me lot shumë herë djalin e përcolle Asnjëherë në jetë një fjal keq se fole, E kjo histori ndryshe s’mund të thuhet Se ajo që lindë burra burrneshë gjithmonë quhet”, ka shkruar Gold Ag.