[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Remzia po e donë këtë nuse, por ishte kundër asaj tjetrës (VIDEO) 

 

A ju kujtohet një kamerë e fshehtë që ja patën bërë Remzie Osmanit?

 

Ai që e ndihmoj idenë ishte bashkëshorti i këngëtares, i cili bashkë me autorët e vunë në lojë Remzien, shkruan “Kosovarja”.

 

E, rolin kryesor e kishte djali i këngëtares, që shkoj në shtëpi një vajzë me të cilën kinse donte të fejohej. Vajza ishte goxha moderne e e lazdruar, gjë që Remzies nuk i la përshtypje të mirë.

 

Dukej qartë që këngëtarja ishte kundër kësaj lidhje dhe që e dashura e pretenduar e të birit nuk i pëlqente fare, shkruan “Kosovarja”.

 

 

Kur e kuptoj që ishte kamerë e fshehur, Remzia u çlirua vërtet. Me gjasë ky ishte një gëzim i madh për të.

 

Pa dyshim që e fejuara e vërtet e djalit po i pëlqen, madje shumë.

Menu Title