.
×

Rektori nuk i pranon kërkesat e veteranëve, kërkohet ndërhyrja e KryeministritKa përfunduar takimi mes përfaqësuesve të veteranëve dhe atyre të Rektoratit pa arritur asnjë marrëveshje.

Me këtë rast, përfaqësuesi i veteranëve ka thënë se do të qëndrojnë para Rektoratit derisa të merr vendim Kryeministri Hashim Thaçi.

“Rektori kërkon vendim nga ministri dhe kryeministri”, ka thënë Smajl Elezaj.