.
×

Regjisori Valton Jakupi shumë shpejt sjell filmin ’Perandorët’ (Foto)Një film shqiptar dhe shumë dinjitoz i cili do sjell Shqipërinë e tranzicionit më gjitha problemet që e shoqërojnë e duke e prezantuar atë në sytë e botës , në një dimension ndryshe.

Regjisori i njohur europain Valton Jakupi ka nisur këtë projekt filmik me titull’ Perandorët’ ku është bazuar në romanin e shkrimtares shqiptare Majlinda Nana Rama.

Sipas regjisorit i cili është edhe producent kryesor i këtij filmi, ky projekt filmik ka startuar dhe për të gjithë artëdashësit do të jetë gati shumë shpejt.

Është bërë edhe përzgjedhja e aktorëve më të mirë, ku u janë përshtat karaktereve të personazheve por që nuk janë bërë publik emrat e tyre.

Ky film zhvillon shumë ngjarje që ndodhin sot në Shqipëri. Një përmbledhje që njëherazi tregon botën e vlerave shpirtërore gjithashtu dhe atë ekstreme botën e krimit.

 Në përzgjedhje të aktorëvë nga: Zvicra,Franca, Gjermania dhe Austria, film ky më ndryshe se të tjerët ,e shumë shpejt do përfundojë ky realizim dhe do të jetë në të gjitha kinemat.

Compnain International Film Europe Sëiss e udheheq Regjisori Europian Valton Jakupi, dhe eshte e vetmja company qe miret edhe me ndermjetesimin e Aktorve Europian ne Produksione Filmike Amerikane etj.

International Film Europe Swiss  ka realizuar me sukses disa produksione filmike, si: “Wer bist du“ (Cili je ti?), “Ushtari i Humbur“, (fitues të disa çmimeve), Plumbi Fundit, Romanca e Hidhur, Piktura e paperfunduar etj.