.
×

Reagon Lista Serbe, nxjerrë të palarat e Rastiq dhe JakshiqBotapress, 1 Gusht-Lista Serbe ka theksuar se Slavisha Ristiq dhe Marko Jakshiq po përpiqen të manipulojnë me gënjeshtra në lidhje me situatën në Kosovë, duke shpresuar të kthejnë në një të vërtetë një mijë gënjeshtra të përsëritura.

“Që nga momenti kur populli serb në Kosovë filloi të mblidhej rreth politikave të presidentit Aleksandar Vuçiq dhe Listës Serbe, dhe forcimit politik të rolit të serbëve në proceset në Kosovë shërbëtorët e mposhtur të qendrave të energjisë perëndimore Slavisha Ristiq dhe Marko Jakshiq janë përpjekur të manipulojnë gënjeshtrat për situatën në Kosovë.

Me shpresën për t’i kthyer një të vërtetë një mijë gënjeshtra të përsëritura ”, thuhet në një komunikatë të LS, transmeton Klan Kosova.