[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Reagimi i bastores Euro Lloto: Kjo është rregullorja e bastoreve në Kosovë   

Pas botimit të shkrimit bë Botapress me titull “Ja si mashtron bastorja Euro Lloto nga Drenasi” ne adresë të redaksisë ka ardhë  ky reagim i kësaj llotarie.

 

Redaksia nuk ndërhyn në këtë reagim, por shton se emri i personit që ka dërguar në redaksi njoftimin dhe fotografinë e tiketës ëshë i njohur ashtu siç është i njohur ky rast edhe për Policinë e Kosovës, stacioni në Drenas

 

Ky është reagimi i bastores Euro Lloto pas ankesës së një qytetari për mos dhënien e parave që ka fituar në këtë bastore.

 

 

Kjo është Rregullorja e bastores

 

Kalkulimet me koeficent 1

 

Pika 4. Nese nje ndeshje nuk fillon brenda 12 oreve nga orari I shpallur ne skedine, atehere ajo do te njihet me koeficent 1. Oraret e ndeshjeve te paraqitura ne skedine tregojne kohen deri ne te cilen kompania pranon parashikime per rastin e kuotave jo live.

Sipas lajmit dhe foto e tiketes eshte e vendosur ne date 11.04.2017 ora 17:33:47

 

Ndeshja duhet te luhej ne oren 20:45 e dates 11.04.2017 por per shkaqe madhore organi zyrtar Uefa e shtyu qe ndeshja te luhet  ne daten 12.04.2017 ora 18:45.

Ne baze te rregullores qe kompania ka te miratuar nga ministria e finacave, drejtoria e lojrave te fatit, te gjitha bastet apo tiketat e vendosura ne daten 11.04.2017 kalojne afatin prej 12 oreve te rifillimit te ndeshjes.

Menu Title