.
×

Ramush Haradinaj paralajmëron diçka të papriturPas arritjes së marrëveshjes me banorët e Shipitullës dhe Hades për shpronësimin e pronave në të cilat do të fillojë nxjerra e qymyrit, kryeministri Ramush Haradinaj sonte do të mbajë konferencë atje.“Kryeministri Ramush Haradinaj mbanë konferencë për media te Mihja sipërfaqësore në fshatin Shipitullë.

VENDI: Kosova B (Mihja sipërfaqësore, fshati Shipitullë).

KOHA: 22:00”, thuhet në njoftimin e qeverisë.