[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ramiz Kelmendi del kundër idesë së presidentit Thaçi për bërjen e Ushtrisë (Video)Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramiz Kelmendi duke folur për transformimin e FSK-së ka thënë se “patatja e nxehtë duhet t’i mbetet atij që e ka sjellë”, duke iu referuar kështu iniciatorit për transformimin e Ushtrisë së Kosovës, presidentit Hashim Thaçi.

“Nuk mundet me na mbet neve, ne kemi qëndrim të mirë për FSK-në por nuk jemi të interesuar që iniciativën e drejtë të presidentet, ai ka të drejtë që ashtu si e ka sjellë projektligjin ka të drejtë ta tërheqë atë, nëse është në kundërshtim me Kushtetutën dhe interesat e Bashkësisë Ndërkombëtare”, ka thënë Kelmendi si i ftuar në Zona B të Klan Kosovës.

Menu Title