.
×

Ramije Ajdini: Dashuria e ka humbur kuptimin, në shpirtin e njerëzve është ftohtëDashuria e ka humbur kuptimin, në shpirtin e njerëzve është ftohtë. Dashuria nuk është më në dedikime, në shprehje, në përqafime…ajo është shndërruar në interes, vlerë materiale, në s** pa dashuri! Sytë dhe vështrimi i njerëzve nuk është më miqësor, por më shumë ziliqar, dyshues, dimëror… Çfarë po ndodh me ndjenjat, me dashurinë, me njerëzit??*******