[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rahovecit i ndahen 1 milion euro për kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshri dhe vërshimetKomunës së Rahovecit i janë ndarë 1 milion euro për kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshri dhe vërshimet në vitin 2018.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se edhe pse kanë kërkuar me shumë, për momentin vetëm për 1 milionë euro Qeveria ka mundësi t’i ndaj.

“Në bazë të rrethanave 1 milionë euro propozoj të ndahen nga kategoria e shpenzimeve rezervë”, tha Haradinaj.

Menu Title