.
×

Rahovec: Një nxënës bie nga dritarja e klasës 

Në mëngjesin e sotëm një nxënës në shkollën fillore ‘Bekim Sylka’ të komunës së Rahovecit ka kërcyer nga ballkoni i klasës. I mituri në gjendje kritike dhe për momentin ndodhet në spitalin rajonal të Prizrenit.
Burime të Gazetës Express, kanë treguar se nxënësi gjatë procesit mësimor kishte marrë me vetë një shishë me nargjilë. Nxënësin e kishe vërejtuar një arsimtare në shkollë. Ai nga frika ka kërcyer nga dritarja.