[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Radikali Sheshel: Automjetët e Ushtrisë së Kosovës, i shkatërroj vetëm më një zollëRadikali serb Vojsllav Seshel përseri ka komentuar formimin e Ushtrisë së Kosovës, dhe automjetët të ardhura nga Amerika, të cilatë thotë janë asgjë dhe mund t’i shkatërroj më një zollë të vetme.

“Çfarë ushtrie kanë formuar? Ata sapo emërtuan atë që kishin në ushtri. Amerikanët vetë thanë se duhen 10 vjet për ta kthyer atë në një ushtri. Dhe nëse amerikanët u dhanë atyre armë menjëherë, kjo nuk është një armë e veçantë, megjithëse … Këto janë automjete të vogla luftarake, dhe për ato automjete, vetëm një zollë është e mjaftueshme – tha Sheshel, duke i referuar automjetëve të FSK-së të ardhura nga Amerika

Kreu i Radikalëve thotë se nuk u pendua për shkak të mbështetjes së Donald Trump në zgjedhjet presidenciale në Amerikë.

“Pse do të pendohem? Ai më pak e urren Serbinë se sa ishte në kohën e Barak Obamës apo Bill Klintonit”, tha Sheshel.

 

 

Menu Title