.
×

Ra në dashuri me të riun, 91-vjeçarja harxhoi 100 mijë euroNë moshën 88-vjeçare, ajo ra në dashuri me një djalë 25 vjeç dhe në një kohë të shkurtër, shpenzoi 100 mijë euro nga kursimet e saj.

Është historia e një gruaje nga Forlì, Itali, tani 91 vjeçe. Pas një beteje të gjatë ligjore, vajza e saj 63-vjeçare arriti ta ndalonte. Mosmarrëveshja gjithashtu përfshinte një mjek psikiatër, i cili përfundoi në gjyq me akuzën e ideologjisë së rreme për të bërë një vlerësim, të kërkuar nga Gjykata, në të cilën ai kishte vërtetuar qartësinë e gruas së vjetër.

Testet e përfshira në raportin e përgatitur nga mjeku u përfunduan në fakt nga kujdestari i gruas, i hospitalizuar më parë për probleme mendore, të cilët më pas i raportuan vajzës së gruas së vjetër se çfarë ndodhi.

Këto fakte nxitën 63-vjeçaren (e cila më vonë mori njohjen e paaftësisë për të kuptuar dhe dëshiruar nënën e saj dhe emërimin e një kujdestari për pasurinë e tij) për të denoncuar incidentin në Prokurori.

Në seancën hapëse të procedurës që e sheh doktori psikiatër nga Forlì në bar, vajza e gruas dhe kujdestari u dëgjuan. Më 9 maj, i akuzuari do të paraqitet në selinë e dëshmitarit. /Shqip