.
×

Qyteti i banuar me shumicë femrash beqare (Foto)Qyteti rural Noiva do Cordeiro ka pamje femërore. Ndodhet rreth 482.803 në veri të Rio de Janeiros, është i banuzr nga rreth 600 femra, 300 nga të cilat janë të moshës së punës.

Aty femrat i bëjë rregullat dhe punojnë shumicën e punëve.

Faqja e qytetit në Facebook nga 500 “pëlqime” shkoi në rreth 15000, shumica nga të cilët janë meshkuj beqarë që u ofrojnë femrave martesë.

“Jam 31 vjeë dhe dëshiroj të vij në qytetin tuaj dhe të martohem. Kush do të më kontakoj”, është një nga mesazhet.

Ato tregojnë se kanë kohë pa puthur meshkuj dhe se jetojnë në harmoni me njëra-tjetrën.

 

 

Pampering: Selma added that some men might find the isolation hard in the town. She said: 'At night there's nothing to do, nowhere to go, apart from getting your pyjamas on and cuddling up'

Risky assignment: MailOnline's Matt Roper (center bottom in blue shirt) with the residents of Noiva do Cordeiro

Seeking arrangement: The town of 600 is almost entirely made up of women - 300 of whom are eligible
Independent: The women do everything for themselves. From commercial farming to building their own houses