.
×

Qytetarët nuk i besojnë Qeverisë, Doganave dhe Agjencisë së intelegjencësQendra Kosovare për Studime të Sigurisë e ka publikuar edicionin e katërt të Barometrit kosovar të sigurisë, sipas të cilit besimi më i madh i qytetarëve të Kosovës është tek zjarrfikësit, Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Policia e Kosovës.

Nga studimi i Qendrës rezulton se besim më të vogël kosovarët kanë tek Qeveria e Kosovës, Agjencia Kosovare e Inteligjencës dhe Doganat.