.
×

Qytetarët në Prishtinë po vazhdojnë të përballen me ajër të ndotur, këto janë vleratQytetarët e Prishtinës vazhdojnë të jenë të rrezikuar nga ndotja e madhe e ajrit. Këto ditë, vlerat e ajrit po konsiderohen të pashëndetshme dhe të rrezikshme për qytetarët.

Nga matja e fundit që është bërë në orën 22:00 nga Qendra për matjen e cilësisë së ajrit e vendosur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, vlera e ndotjes ka arritur në 191 dhe konsiderohet e pashëndetshme. /Botapress.info