[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Qytetarët mblidhen në Badovc – Policia do i shpërndajëGrupi Ndërinstitucional për Menaxhimin e Incidenteve ka marrë vendim që të gjitha parqet nëpër të gjitha komunat e Kosovës të mbyllen nga ora 08:00 deri në ora 20:00. Por shumë qytetarë janë mbledhur në liqenin e Badovcit,.

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prishtinës, Bajram Krasniqi, i cili pohoi se janë rrugës për të ndërhyrë dhe shpërndarë njerëzit. “Në Kosovë ka disa vende që nuk bëjnë pjesë tek parqet për atë janë vende që mund të frekuentohen – mund të pohoi se Policia është rrugës duke shkuar për t’i shpërndarë njerëzit”, deklaroi Krasniqi.

Menu Title