.
×

Qumili në ditën e tij të dasmës, nuk do ta njihni aspak! 

Humoristi kosovar Sevdai Radogosh me emrin e tij artistik Qumili, është mjaft aktiv në programe të ndryshme kulturoro-artistike dhe jeta e tij është  një bagazh I artit dhe I shërbimit ndaj popullit, shkruan Botapress.info

Në këtë fotografi shihet Qumili në ditën e dasmës së tij, ajo që lë përshtypje është pamja e tij krejtësisht ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim deri më tash.

Ai shfaqet shumë I dobët dhe më serioz nga se është qëndrimi i tij./Botapress.info/

Shikoni fotografinë e tij: