.
×

Quhet pishina e keqe, shikojeni pseKjo pishinë, e krijuar nga vetë natyra, quhet “pishina e vdekjes”. Dhe për këtë ka një arsye të veçantë. E ndodhur si një gropë e madhe mes shkëmbinjve pranë bregdetit, pishina duket si një vend ideal për t’u larë, transmeton Botapress.info

Por, ajo është shumë e rrezikshme. Kjo pasi për shkak të thellësisë së saj, dallgët dhe rrymat e detit shpesh e zbrazin atë fort dhe më pas e mbushin përsëri, transmeton Botapress.info. Në videon më poshtë, mund ta shihni më mirë pse kjo pishinë njihet me emrin pishina e vdekjes.

Shiko videon këtu më poshtë:

VIDEO