.
×

Qika e mirë e babit të mirë! Bonja like edhe ti!Botapress, 23 prill

Kjo foto e disajnuar nga Lumi po qarkullon në rrjetin social Facebook dhe po pëlqehet me të madhe nga fansat e Teutës dhe nga rugovistët e Ibrahim Rugovës.

Kjo foto ia vlen të pëlqehet – bonja like edhe ti!