.
×

Qeveria ndan 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të PavarësisëQeveria ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë.

 

Qeveria po ashtu ka themeluar Këshillin organizativ për manifestimin gjithëpopullor për shënimin e Epopesë së UÇK së. Për këtë Këshill ndahen mjete financiare në vlerë prej 100 mijë euro.

 

 

Haradinaj tha se kësaj here Epopeja është jubilare dhe është në nderin tonë të respektojmë në mënyrë të duhur sakrificën për lirinë