.
×

Qentë kundër ujkut, çfarë ndodhë në këtë betejë?! (VIDEO)Lufta ndërmjet ujkut dhe qenit është e njohur qysh moti, si një luftë pa fitues definitiv.Në këtë video shihen disa qenë, pesë nga të cilët luftojnë kundër ujkut, i cili nuk dorëzohet dhe iu shpëton atyre.Megjithatë, qentë në fillim tregohen mjaftë të guximshëm ndaj tij edhe pse ky i fundit me dinakërinë e tij, iu shpëton mbase edhe duke i frikësuar.

SHIKO VIDEON