.
×

Publikohet balada e re e Korab Shaqirit (Video)Shën Valentini është festë që jo të gjithë i gëzohen pasi ka shumë njerëz që nuk janë në lidhje të suksesshme apo sapo janë ndarë.

Balada e re e këngëtarit të ri e të suksesshëm, Korab Shaqiri e trajton më së miri të këtë temë përmes vargjeve dhe muzikës plotë emocione të titulluar, ‘Nisu e shko’.