.
×

Pse u godit gruaja rome?Deputeti i Grupit Parlamentar nga komunitetet romë, ashkali dhe egjiptian, Veton Berisha, ak thënë në T7 se gruaja rome e cila u sulmua në disa komuna të Kosovës nuk mori goditje për shkak se ishte e pakicave.

“Nisma nuk ka qenë për shkak se ajo ishte rome, sepse nuk dihej në fillim”, ka thënë Berisha.Sipas deputetit, akoma nuk dihet nëse gruaja rome ka probleme psikike sepse akoma nuk i është bërë ndonjë ekspertizë.

“Ajo ka probleme dhe ngecje të tjera. Akoma nuk i është bërë një ekspertizë për pjekurinë e saj”, ka thënë ai.