.
×

Pse Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë vendosur që te mbesin vetëm me një femijë? 

Mihrija dhe Naimi kanë vetëm një fëmijë, djali i tyre i cili quhet Plator.

Por përse kanë vendosur ata që të mbesin vetëm me Platorin?

 

Për të kuptuar më shumë klikoni linkun: