[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

PSD me vetëm një deputet në Kuvendin e Kosovës 

Partia  Socialdemokrate e udhëhequr nga Shpend Ahmeti ka arritur të sigurojë vetëm një deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Votat për të hyrë në Kuvend i ka marrë vetëm Natyra Kuqi që ka mbajtur postin e zëdhënëses për media të kësaj aprtie.Kujtojmë se PSD u formula pasi 12 deputetë të LVV u largua dhe formuan këtë subjekt politik.

 

Menu Title