.
×

Pritet rinumërimi edhe i 200 kutive të tjera   

Në Qëndrën e numërimit të KQZ-së në Fushë Kosovë së shpejti pritet rinumërimi edhe i 200 Kosovës.

Siç merr vesh Botapress nga KQZ-ja, rinumërimi i këtyre 200 kutive të votimeve vjen për shkak të mospërputhjes së procesverbaleve dhe ankesave që vijnë nga zonat e këtyre kutive të votimit, që janë nga qendra të ndrushme të Kosovëës.