[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Prishtinë: Policia në aksion, ua konfiskon targat taksive ilegalTaksitë pa leje, të cilët operojnë në Prishtinë do të gjobiten tash e tutje. Drejtori i Inspeksionit në Prishtinë, Adonis Tahiri, ka bërë të ditur se këtyre taksive u janë konfiskuar targat dhe janë gjobitur..

“Gjoba mandatore dhe konfiskim targash për ushtrim veprimtarie, që të kemi rend dhe rregull në transportin e udhëtarëve”, ka shkruar ai.

Menu Title