.
×

Prej të enjtes N’Shesh me Festimin, Gentianën e Enverin! 

Radio Televizioni I Kosovës prej kësaj të enjte starton me një emision të ri të quajtur N’Shesh. Siç ka bërë të ditur një prej autorëve të këtij emisioni Festim Kabashi, në këtë emision “…Te gjitha ngjarjet kryesore, do te trajtohen ne qender te kryeqytetit, me protagoniste, eksperte e njohes te rrethanave ne vend. Temat e debatit do te plotesohen me materiale e kyçje te drejtperdrejta nga terreni.”

Ja njoftimi I plotë në Facebook

 

Nga kjo e enjte, bashke me koleget Gentiana Begolli dhe Enver Bajrami, po e nisim emisionin n’SHESH, i cili do te transmetohet cdo jave ne RTK.

 

Te gjitha ngjarjet kryesore, do te trajtohen ne qender te kryeqytetit, me protagoniste, eksperte e njohes te rrethanave ne vend. Temat e debatit do te plotesohen me materiale e kyçje te drejtperdrejta nga terreni.