.
×

Politikanët më të bukur në Botë dhe në trevat shqiptare (FOTO)Kur jemi në ditët e fundit të vitit 2014 amerikania “Sportrichlist.com” ka bërë një listim shumë interesant. Ajo ka rënditur Top 10 politikanët më të bukur në botë dhe ku vendin e parë ia ka dhënë deputetetes italiane Mara Carfagna.

Pas bukuroshes së “Popolo della Liberta” revista rëndit presidentin e Meksikës Enrique Pena Nieto, ndërsa në Top 10 nuk mungojnë edhe emra të tjerë të njohur në mbarë botën.

Por bashkë me to Portali Albeu ka përzgjedhur edhe disa politikane femra në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni për t’ia bashkangjitur kësaj liste. Mes tyre nuk ka asnjë mashkull. /albeu.com/