[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Policia ndalon nëntë persona që nuk respektuan masat gjatë pandemisëPolicia e Kosovës ka vazhduar të marrë masa ndaj personave të cilët nuk i kanë respektuar rregullat e për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit. Përmes raportit 24-orësh, Policia ka njoftuar se ka ndaluar nëntë persona në gjashtë raste të ndryshme në tri komuna të Kosovës.

Vetëm në Prizren janë ndaluar shtatë persona në katër raste të ndryshme, ndërkaq nga një person është ndalur Prishtinë dhe departamentin e kufirit. Ministria e Shëndetësisë më 18 maj ka nisur fazën e dytë të lehtësimit të masave, ku ndër të tjera, orari i lëvizjes për njerëzit është zgjatur, nga 3 në katër orë.

Menu Title