[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Policia hap një konkursPolicia e Kosovës ka hapur një konkurs. Në ueb-sajtin e PK-së është shpjeguar që të plotësohet një vend i punës. Bëhet fjalë për specialist të rrjetit.

“Njësia e Infrastrukturës së Rrjetit, Sektori i Teknologjisë Informative, Drejtoria e Teknologjisë Informative dhe Komunikimit”, sqaron PK-ja.

Menu Title