[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Policia e Kosovës njofton për ceremoninë e varrimit të policitPolicia e Kosovës ka bërë të ditur se sot do të bëhet ceremonia e varrimit të zyrtarit policor, i rënë në kryerje të detyrës në aksionin e Policisë në fshatin Zhur të Prizrenit.Ceremonia e varrimit të viktimës Sami Thaçi, do të nis nga ora 15:00.“Me anë të këtij njoftimi zyrtar, ju informojmë se sot, me datën 29.01.2020, do të bëhet ceremonia e varrimit të zyrtarit policor, i rënë në kryerje të detyrës në aksionin e Policisë në fshatin Zhur të Prizrenit.

Lamtumira e fundit dhe ceremonia e varrimit do të bëhet në orën 15:00 në varrezat e fshatit Shkarashnik në Komunën e Malishevës”, thuhet në njoftim.

Më poshtë e gjeni njoftimin e plotë:Ceremonia e varrimit të zyrtarit policor Sami THAQI

Sami THAQIMe anë të këtij njoftimi zyrtar, ju informojmë se sot, me datën 29.01.2020, do të bëhet ceremonia e varrimit të zyrtarit policor, i rënë në kryerje të detyrës në aksionin e Policisë në fshatin Zhur të Prizrenit.

Lamtumira e fundit dhe ceremonia e varrimit do të bëhet në orën 15:00 në varrezat e fshatit Shkarashnik në Komunën e Malishevës.

Menu Title