[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Polici në rolin e banditit, qytetarët ia tregojnë përgjegjësitëNjë polic i Kosovës, në tesha civile, ka tentuar t’ia marrë dokumentet një qytetari në kufi. I veshur me rroba civile, me shorce, polici ka dështuar t’ia marrë dokumentet shoferit.

Një tjetër qytetar e ka regjistruar gjithë ngjarjen dhe i ka treguar policit përgjegjësitë.

I ka thënë se s’mund t’ia marrë askujt dokumentet vetëm pse ka pasur ndonjë frustrim të momentit me kolonat e veturave./express

Ne nderkoh! Polici I kosoves me fajin e vet vepron kunderligjshem edhe at jasht territorit te Kosoves. Kjo ka ndodh ne kufirin Shqiperi-Kosove.

Publiée par Vajtuse – Shumë të mira – Muzikë Live sur Samedi 6 juillet 2019

Menu Title